Projecten

Boutique Hotel de Witte Dame te Abcoude

In een oud treinstation uit 1843 werd na een grondige renovatie in 2015 het charmante Boutique Hotel de Witte Dame geopend. Elke kamer is uniek gedecoreerd met gevoerde linnen gordijnen en oud-bronzen roeden. Ook de karakteristieke getoogde ramen zijn mooi verwerkt in het interieur door het gebruik van speciaal geconfectioneerde vouwgordijnen. Als finishing touch zijn alle hotelbedden voorzien van stoere, Franse linnen spreien en kussens in naturel- en grijstinten. Al met al een mooi geheel waar we erg trots op zijn.

Villa te Amersfoort

In opdracht van stylingbureau Servaas Vorm & Stijl hebben we een riante villa gestoffeerd met als doel er een echt familiehuis van te maken. De woonkamer van de sfeervolle villa is afgewerkt met stoere stonewashed linnen gordijnen in een warme okergele kleur, voorzien van ingeslagen RVS ringen. De gevoerde vouwgordijnen hebben baleinen aan de voorzijde om het grote vlak te doorbreken en een speels thuisgevoel te creëren.

 

VT wonen & Designbeurs 2016

Voor het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl hebben we met veel genoegen het inspiratiehuis op de beurs mogen voorzien van diverse linnen producten. Zo waren onze stoere linnen gordijnen op stalen roeden een fantastisch geheel met de stijlvolle uitstraling van de woonkamer. De masterbedroom hebben we omgetoverd tot een rustige ruimte met blauwe en grijze stonewashed bedlinnen, kussens , spreien en stonewashed linnen gordijnen.

Advocatenkantoor te Oisterwijk

Het statige pand van een advocatenkantoor in Oisterwijk heeft een design make-over gekregen. Zowel de spreekkamers als de kantoren zijn door ons voorzien van gordijnen en binnenzonwering. Er is gekozen voor een rustig en neutraal design, waarvoor wij Velvet gordijnen en lichte zonwering in een lichte kleur hebben geleverd, geheel passend bij het karpet en de uitstraling van het bijzondere pand.

TOP