Manor geurkaars Amber van 100 % natuurlijke was.

42.00

Handgemaakte geurkaars van 100 % natuurlijke Europese was. Met een puur katoenen pit voor een schone verbranding. Gegoten in een handgeblazen rookglas.

De kaars heeft een heerlijke geur die geïnspireerd is op Engelse landhuizen, architectuur en Engelse tuinen. De geur is luxeus, onverwacht en complex.

Wij hebben deze kaarsen toegevoegd, omdat ze uit Europa komen, duurzaam zijn en volgens vele klanten heerlijke herinneringen zullen oproepen bij onze mooie linnen producten.

 

2 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

De geurkaarsen van True Grace worden volgens een eeuwenoude traditie handgemaakt van 100 % natuurlijke was wat voor een schone en gezonde verbranding zorgt.

De pit is van zuiver katoen en zal geen roetvorming geven.

De  was heeft een mix van plantaardige en natuurlijke was.

Voor de geur worden bloemen, fruit, specerijen , hout, harsen en  ambers gebruikt.

De fabriek is volledig zelfvoorzienend in energie productie en officieel CO2 neutraal.

De geurkaars zit in een handgeblazen rookglas en is mooi verpakt. Voor nog meer luxe leveren wij deksels van puur eikenhout om de al mooie kaars nog meer uitstraling te geven.

Ingrediënten :

  • lemon – bergamot –  lavendel – amber – hout

Inhoud : 190 gram

Afmeting en verpakking : Hoogte 9 cm en diameter 7.5 cm.

Brandduur: 40 branduren.

Tips voor een lange brandduur:

  •  De kaarsen beloven wat we schrijven. Ze branden erg lang en geven een heerlijke geur af. Neem wel onze tips in acht voor heel lang plezier.
  • Laat de kaars c.a. 2 uur branden zodat ook de randen gesmolten zijn. Blaas dan de kaars uit en zorg dat de pit weer in het midden zit.

Extra informatie

Gewicht 0.9 kg
TOP