Maatwerk

In de webshop van Stoer Linnen kunt u stoffen per meter bestellen om zelf mee aan de slag te gaan.

Natuurlijk bent u bij ons aan het goede adres voor maatwerkproducten. Wij werken samen met ontwerpers, een perfect confectieatelier en meubelstoffeerders zodat u een breed scala aan producten bij ons kunt laten maken.

De producten die u in onze webshop vindt,  zijn met uitzondering van dekbedovertrekken, voor u op maat leverbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook voor specifieke vragen over maatwerk kunt u bij ons terecht. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld  een tafelkleed om de zoom niet als schilderijzoom te willen bestellen , maar graag een kleine eenvoudige zoom. Laat het ons per email of telefoon weten en wij gaan er voor zorgen.

Bij elke stof aan de meter vermelden we de toepassing. Wilt u graag gordijnen of vouwgordijnen door ons laten maken dan is dit ook mogelijk. Wij hechten erg veel waarde aan kwaliteit. Onze stoffen zijn hoogwaardig en vragen om een perfecte confectie. Dat is de reden dat we liever geen  maatwerk rechtstreeks via de webshop leveren, maar graag in overleg met u het perfecte ( vouw) gordijn met de juiste stof in de juiste maat uit willen zoeken om u een prachtig op maat geleverd product te bieden.  Het aanvragen van een proefstaal van de gewenste stof is daarbij essentieel

TOP